Sunday, August 12, 2007

Nå nærmer det seg med storm skritt, noe vi har ventet på, og planlagt lenge!! Embrace 07!! Embrace er et stort felleskirkelig arrangement i Grenland, fett ikke sant! Målet er å sammle mange 100 ungdommer, for å ha det gøy sammen, få nye venner, le, synge, og ikke minst bli gira på Jesus. Høres ikke det bra ut?

7-9 September:
Denne hælja er vi på Skien Vgs, hvor det er mye bra på programmet. kan nevne konserter med sophiecast ( tidligere Radiant), og Exhilerated, Rock og Pris råkker i lovsang, Marie Fuglset taler, Runar Byberg , Truls Åkerlund og Ny Generasjon skal ha seminarer, og det vil også bli underholdning og gøy!! Hele helga vil ha Fokus på å bli gira på Jesus, og å fortelle andre om Han!

14-15 September:
På fredagen kommer 7 Days og skal ha konsert på Porsgrunn rådhusplass. Det er en veldig bra band, og kommer til å bli helt rått! Pål Pedersen taler også. Lørdag blir det en stor grillfest, med H20 og David Aaserud som spiller!

Høres ikke dette knall ut? Du burde ikke gå glipp a det! Så meld deg på i dag, for kun 150 kr. Gå inn på http://www.embrace07.com/ for mer info og påmelding!

No comments:

Et hjerte alene kan skades, men et hjerte med Jesus er udødelig!