Monday, May 21, 2007

Haugesund i mitt hjerte!

Minibuss + swahili + sang + tabben + sinnsykt bra mennesker + rock og pris + Viking + Jesus = Tur til Haugesund!! ja, jeg har vært i haugesund for første gang! og det blir nok ikke siste;) har vært en helt konge tur! lurer du på hva som gjorde denne turen så bra? da er det bare å sette i gang å lese videre.

Fredags morgen dro vi i en minibuss + 3 biler til Haugesund.. vi var en gjeng som reiste fra troens liv. Vi ankom haugesund ca halv åtte.. og tro det eller ei, men det regna, noe som ikke er så uvanlig i haugesund! Vi skulle sove i tabernaklet Haugesund, som også møtene var. En herlig gjeng møtte oss, og vi fikk deilig mat! etterpå var det møte, som var knall! senere gikk vi å leita etter et sted med god mat, men vi endte opp med å gå tilbake og spise på tabben! resten av kvelden skravla vi masse med folk, med og uten dialekt!! konge!

Lørdag skulle vi møte Stine. JIPPI!! var så koselig.. vi møtte også Åsne, som var innom haugesund. Vi dro på kafe sammen.. klokka fire var det et knall seminar etterfulgt av taco, og møte!! også konsert med rock og pris bandet! Det tok helt av, å de og Gud rocka hele salen. Joachim tok håret etter konserten, og ble helt glattbarbert;) vi fikk sove hos Stine, det var så koselig..

Søndag var en artig dag, med noen gode overraskelser.. var først på møtet på Livets kilde. etterpå dro vi hjem, men det var lettere sagt en gjort. etter noen timer måtte vi stoppe i morgedal, og vente på viking. Bilen måtte fikses. Men alikevel lagde folka i bussen liv. masse Afrikanere var i bilen og humøret var kjempe bra fordet!! vi fikk til og med kjøre med minibussen oppå taket til vikingbilen. FETT!!
Det har vært en knall tur, og noe a det som har gjort mest intrykk er menneskene..Folka i tabernaklet Haugesund har hjerter av gull! Vi følte oss skikkelige velkommne der, og de brant skikkelig for jesus! og også gjengen fra Troens liv gjorde intrykk.

Ellers har det skjedd mye bra i det siste, 16 mai konsert, grillings, 17 mai ++ her kommer litt bilder fra den siste tida:

Ida og jeg var i brekkeparken, og spiste god mat!

16 Mai konerten

Kevin

Beam gikk i Borgertoget

@ Stine

Lovsang i haugesund fredags kveldKollekt tale

Rock og pris konsert

2 comments:

Anonymous said...

Så bra at du likte deg i haugesund! Håpe dokke kan komma tbake ellår at me kan komma t dokke:p

Anonymous said...

Hei Malin:-)
D va konge når dåkke va i hgsd:-) Å så bra at d passa at eg konne ver hima den helgå! Angre absolutt ikkje på at eg valgte hgsd istedenfor kor-turne!! For d va digg å møta dåkke alle sammen! D va veldig bra å ver me i tabben, og se på d så skjedde der, heilt sant at d e konge mennesker så går der! Kos deg masse! Så snakkes me forhåpentligvis i sommar! Dåkke e allti velkommen hos meg! Gud velsigne deg masse! Gla i deg! Klem fra Stine!

Et hjerte alene kan skades, men et hjerte med Jesus er udødelig!